En sang siger mere end 1000 ord

HELENE ARMFELT DAHL    -   MUSIKALSKE FÆLLES OPLEVELSER!

Følg :

mail@helenedahl.com

Tlf. 23 46 27 67

En sang siger mere end 1000 ord!- Skab et energi løft, der umiddelbart kan mærkes af alle.


Hvordan lyder din arbejdsplads når alle stemmer i? Er I enige om hvordan det skal lyde? Kan i skabe sammenklang? Hvad skal der til før I kan lyde bedre?


Denne workshop er en praktisk øvelse I hvordan vi som medarbejdere selv kan være med til at skabe mere arbejdsglæde og bedre trivsel. Du oplever på egen krop hvad din personlige indsats har af betydning for helheden og det fælles resultat.


Advarsel: Du oplever du kan mere end du tror!


Undervisningsmetode:


I korsang er vi forbundet og afhængige af hinanden ligesom i en virksomhed. Det er en fælles indsats at finde en god sammenklang og at kunne bevæge sig  sammen som en enhed.

Jeg træner jer I at holde fokus, lytte og samarbejde i det musikalske arbejde med korsang, og viser jer effekten af at arbejde sammen som en enhed.


Det tager I med hjem:


En sjov fælles oplevelse som beriger den enkelte medarbejder med glæde og energi, og giver gruppen en oplevelse af samhørighed, fælles engagement og glæde. Udbyttet ved en sangworkshop giver den enkelte medarbejder indsigt i, hvad egen indsats har af betydning for at påvirke stemninger og resultater i en positiv retning på arbejdspladsen.


Sådan gør vi:

Vi holder et telefonmøde og finder ud af hvordan workshoppen skal tilpasses jer. Ønsker i en time eller to, en halv eller hel dag, og skal der en konsulent eller organisations psyklog indover og facilitere videre på det. Samarbejdspartnere


Ring direkte til mig på tlf. 23 46 27 67 og hør mere om min workshop “ en sang siger mere end 1000 ord!”


Hvad siger deltagerne om workshoppen?               ______________________________________________________________________________________________________

Ønsker du at høre mere om workshoppen eller booke mig?


.......så udfyld formularen her. Så kontakter jeg dig så hurtigt som muligt.

 

 
 
 

Kontakt Helene Armfelt Dahl


 

Du er altid velkommen til at kontakte mig direkte, for at høre mere om mine workshops, priser, og om hvordan jeg kan bidrage til, at gøre dit arrangement til en succes.


 

 Tlf. 23 46 27 67 / mail@helenedahl.com

Copyright @ All Rights Reserved