GospelDrums

HELENE ARMFELT DAHL    -   MUSIKALSKE FÆLLES OPLEVELSER!

Følg :

mail@helenedahl.com

Tlf. 23 46 27 67

GospelDrums!


 - Skab musikalsk synergi i særklasse


Kan en gruppe medarbejdere nå at skabe et stykke musik sammen på 1 time? - og hvad sker der når de opdager at de har arbejdet med et fælles mål? Få svarene - en stor AHA oplevelse når I sammen mærker den fantastiske fornemmelse når alle kender sine roller og byder ind i fællesskabet med engagement, glæde og positiv energi.Gospel/drums er en ny, unik musikalsk teambuildingevent, hvor rummet emmer af sjov og medrivende energi. I omdanner jeres team til et til et gospelkor akkompagneret af et trommeorkester, hvor det hele ender i en højere enhed.


Oplev hvad der sker, når 2 grupper øver hver for sig for derefter at mødes og opdager, at de alle har arbejdet med et fælles mål - at skabe et stykke musik sammenI hører værdien af jeres personlige engagement i arbejdet hen mod fælles samklang, og oplevelsen af lykkes sammen efter at have arbejdet gruppevis mod samme mål, giver et kæmpe kick til alle!.


Advarsel: En fælles oplevelse der er stærkt vanedannende!


Undervisningsmetode:


Vi inddeler jer i grupper der hver får tildelt sin egen rolle af instruktøren. I skaber sang, grooves, beats og rytmer, og med enkle klap og trin kommer kroppen også i bevægelse.

Alle grupper mødes til den store afslutning hvor vi sætter sang og trommer sammen til en flot performance.Det tager i med hjem:


I skaber musikken og bruger musikalske værdier til at opnå fælles samklang. I lykkes sammen, efter at have arbejdet gruppevis mod det samme mål. Det giver fællesskabsfølelse, og et kæmpe kick til alle!Sådan gør vi:


I vælger selv om i ønsker et hurtigt musikalsk energikick på 30 min. eller en til to times workshop, hvor vi kan nå at arbejde mere i dybden - længere forløb kan også arrangeres.  Workshoppen kan fungere på alle tidspunkter på dagen lige fra - morgensang, eftermiddags break til før eller efter aftensmaden.

Workshoppen egner sig bedst til 30 deltager og op. Pris er afhængig af deltagerantal, geografisk placering og varighed.Hvad siger andre om workshoppen?Ønsker du at høre mere om workshoppen eller booke mig?


.......så udfyld formularen her. Så kontakter jeg dig så hurtigt som muligt.

 

 
 
 

Kontakt Helene Armfelt Dahl


 

Du er altid velkommen til at kontakte mig direkte, for at høre mere om mine workshops, priser, og om hvordan jeg kan bidrage til, at gøre dit arrangement til en succes.


 

 Tlf. 23 46 27 67 / mail@helenedahl.com

Copyright @ All Rights Reserved