Sing it out loud

HELENE ARMFELT DAHL    -   MUSIKALSKE FÆLLES OPLEVELSER!

Følg :

mail@helenedahl.com

Tlf. 23 46 27 67

"Sing It Out Loud"


- Syng ud, brug kroppen, og oplev hvordan I sammen skaber en fælles musikalsk oplevelse!


Hvad har en sugekop med sang at gøre?  Findes der en nem måde hvorpå man kan flytte stemmens formåen? Og hvis ja - hvordan gør jeg så lige det? Få svarene - en masse grin og sjov, når vi igennem sangen skaber fælles engagement og glæde.


Det er tempofyldt, sjovt, lærerigt og luften er fuld af energi, når Helene åbner op for både sin egen og jeres stemmer. Workshoppen tager alle med på en musikalsk rejse som styrker sammenholdet, og bringer medarbejderne tættere sammen, når de via det musikalske fællesskab mærker glæden og gejsten der opstår når alle stemmer i.Advarsel: En fælles oplevelse, I vil huske længe!Undervisningsmetode


Kan du tale kan du synge. Alle kan være med. Det er lige meget om du kun har sunget i bilen, eller om du har gået til kor i flere år. Jeg møder altid deltagerne der hvor de er, og får på kort tid gruppen til at finde sammen i fælles sammenklang, synge med fuld energi og i smuk klangfuldt 3 stemmighed. 


Sammen med min pianist bygger vi den musikalske arena op, der giver den enkelte deltager lyst til at yde sit bedste. I vil lære bevægelser til sangene som tilpasses gruppen. 


Det tager i med hjem


En opløftende fælles musikalsk oplevelse, som I selv har været med til at skabe, og som beriger den enkelte med ny energi, inspiration og godt humør.


Sådan gør vi


I vælger selv om i ønsker et hurtigt musikalsk energikick på 15-20 min. eller en halv til en hel times workshop, hvor I kan nå lidt flere sange og øvelser.

Workshoppen kan fungere på alle tidspunkter på dagen lige fra - morgensang, eftermiddags break til før eller efter aftensmaden.


Hvad siger andre om workshoppen?
             ___________________________________________________________________________________________________________

Ønsker du at høre mere om workshoppen eller booke mig?


.......så udfyld formularen her. Så kontakter jeg dig så hurtigt som muligt.

 

 
 
 

Kontakt Helene Armfelt Dahl


 

Du er altid velkommen til at kontakte mig direkte, for at høre mere om mine workshops, priser, og om hvordan jeg kan bidrage til, at gøre dit arrangement til en succes.


 

 Tlf. 23 46 27 67 / mail@helenedahl.com

Copyright @ All Rights Reserved