Styrk din stemme, nå dit publikum

HELENE ARMFELT DAHL    -   MUSIKALSKE FÆLLES OPLEVELSER!

Følg :

mail@helenedahl.com

Tlf. 23 46 27 67

"Styrk din stemme, nå dit publikum."-  Lev dig ind i historien, og giv dit publikum en oplevelse!


Hvordan formidler vi følelser? Hvordan engagere og inspirere vi et publikum? Hvordan for vi folk til at lytte, så vores budskab bliver hørt?


En dynamisk og sjov workshop, hvor fysiske og praktiske øvelser med stemme og krop danner ramme for, hvordan du kan forbedre dine muligheder til at lave bedre præsentationer. Du vil overskride nogle grænser på en tryg og sjov måde, og få konkrete redskaber til at bruge din stemme og krop til at nå dit publikum.Advarsel: Du kommer til at give noget af dig selv!Undervisningsmetode:


Igennem en masse praktiske og fysiske øvelser arbejder jeg med jeres profesionelle talestemme på et utal af måder. Jeg giver gruppen enkle, letforståelige og konkrete redskaber til hvordan I kan udvikle jeres profesionelle talestemme, udtryksmuligheder og storytelling.Det tager I med hjem:


En masse ideer og konkrete værktøjer til, hvordan du kan bruge din profesionelle talestemme endnu bedre, og enkle redskaber til hvordan du kan inspirere og engagere dit publikum.Sådan gør vi:

Vi holder et telefonmøde og finder ud af hvordan workshoppen skal tilpasses jer. Ønsker i en time eller to, en halv eller hel dag, og skal der en konsulent eller organisations psyklog indover og facilitere videre på det.


Jeg samarbejder med både konsulenter og organisations psykologer, og vil kunne hjælpe jer med at finde en facilitator.


Ring direkte til mig på tlf. 23 46 27 67 og hør mere om min workshop “ Styrk din stemme, nå dit publikum".Hvad siger deltagerne om workshoppen?
____________________________________________________________________________________________________

Ønsker du at høre mere om workshoppen eller booke mig?


.......så udfyld formularen her. Så kontakter jeg dig så hurtigt som muligt.

 
 
 

Kontakt Helene Armfelt Dahl


 

Du er altid velkommen til at kontakte mig direkte, for at høre mere om mine workshops, priser, og om hvordan jeg kan bidrage til, at gøre dit arrangement til en succes.


 

 Tlf. 23 46 27 67 / mail@helenedahl.com

Copyright @ All Rights Reserved