Om mig

HELENE ARMFELT DAHL    -   MUSIKALSKE FÆLLES OPLEVELSER!

Følg :

mail@helenedahl.com

Tlf. 23 46 27 67

Helene Armfelt Dahl

 Formidler af Musikalske Oplevelser


Kontakt


Mig:Tlf: 23 46 27 67

Mail: mail@helenedahl.com

Jeg har de sidste 20 dedikeret mit arbejdsliv på at berige og udvikle mennesker gennem musik.


Med en udannelse fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med speciale i performance, ensemble ledelse og kordirektion, og 20 års erfaring med sang og musikformidling, har jeg både det teoretiske og praktiske fundament helt inde under huden.


Som sangerinde har jeg arbejdet med Celine Dion, Etta Cameron, Lillian Boutté, Ivan Pedersen, Monique og mange andre, ligesom jeg har indspillet en solo EP.


Jeg har 20 års erfaring som sang- og stemmeunderviser med erfaring i undervisning på alle niveauer fra begyndere til professionelle, og siden år 2000 har jeg brugt mine evner og erfaringer indenfor sang, stemmeteknik, performance og kommunikation til at skabe oplevelser for, og udvikle teams herhjemme og i udlandet.


Haldor Topsøe, Arp-Hansen Hotel Group, Den Amerikanske Ambassade, McDonalds Danmark, og Implement Consulting Group er kun et lille udpluk af de virksomheder, jeg har arbejdet for, og årligt afholder jeg ca. 80 workshops, koncerter, teambuilding- og stemmeworkshops herhjemme og i udlandet.


Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Kontakt Helene Armfelt Dahl


 

Du er altid velkommen til at kontakte mig direkte, for at høre mere om mine workshops, priser, og om hvordan jeg kan bidrage til, at gøre dit arrangement til en succes.


 

 Tlf. 23 46 27 67 / mail@helenedahl.com

Copyright @ All Rights Reserved